7.1.07

Arkunkantajat


Olen kantanut yksissä hautajaisissa arkkua ja voin sanoa, ettei se suinkaan ole helppoa punttisalilla käymättömältä naispuoliselta, mutta sillä asialla ei ole mitään tekemistä tämän kirjoituksen kanssa.
---
Hyvistä ystävistä on puhuttu slangissa termillä arkunkantajat. Irma Kiikkala Stakesista sanoo seuraavasti: "Jokaisella olisi hyvä olla muutama sydänystävä, arkunkantaja, jotka kulkevat elämää rinnalla ja jakavat niin hädän kuin ilonkin hetket".
---
Henkilökohtaisesti olen erakko, huono ystävä, surkea sukulainen, kiittämätön tuttava ja kaikki läheisten syntymäpäivät unohtava. Näistä pikkuvioista huolimatta, elämässäni on monta arkunkantajaa, joita en ole ansainnut. Monikaan heistä ei arvaa arvoansa [eihän sitä nyt suomalainen voi suoraan sellaista sanoa, että toinen on tärkeä toiselle].
---
Arkunkantajilla on jotakin yhteistä. Sen soitosta tai tekstarista ilahtuu aina. Siitä tietää, että se on vilpitön. Sillä on samoja iloja, ongelmia tai v*n aiheita kuin sinullakin. Se on yhtä fiksu kuin sinäkin [makeaa naurua], joten sen kanssa voi puhua syntyjä syviä. Siltä voi hätätilanteessa aina pyytää yösijaa. Sen voi soittaa tuomaan bensaa, kun on jäänyt tien päälle. Siihen luottaa kuin kallioon.
Arkunkantajilleni kiitos.
---
Ystävän kanssa
taival
matkanteko
viivähtäminen
yhtä tärkeää
kuin perillepääsy.

Tai tärkeämpää.

[Tähänkin juttuun oli sitten pakko lisätä jälkikirjoitus. Arkunkantajan ominaisuuslistasta jäi pois se, että se tulee vetämään sinut traktorilla ojasta, kun köllötät siellä autosi kanssa. Lisäksi se lainaa sinulle rahaa, jos olet pulassa....HEI...mihin kaikki arkunkantajani hävisivät???]

3 kommenttia:

Nice Devil kirjoitti...

hei

pidän tavastasi kirjoittaa. Sivutkin niin persoonalliset

Lumo kirjoitti...

Positiivinen palaute saa ihan kummallisesti toisen niinkuin innostumaan lisää. [PS. Sama toisinpäin. Kuulut tässä lyhyessä blogienlukuhistoriassani siihen vähemmistöön,jonka kirjoitukset lukee ajatuksella, eikä pikaluvulla].

Nice Devil kirjoitti...

Kiitos sanoistasi!
Olen välillä syvällisempi ja välillä tosi pinnallinen. Sanoisinko perinaisellinen siinä suhteessa ;)